Cara Nak Kenal Jenis Tangisan Bayi

Assalamualaikum..

Masa mama menghabiskan masa layan video-video kat facebook dan mama jumpa video Oprah ni. Best sebab bagi mama, video ni tepat la tunjuk jenis-jenis tangisan baby. Sebab bila mama ingat balik, memang camni la jugak cara kakak abang nangis bila nak sesuatu masa baby dulu.

So, lets check it out :-*

Dan ni jenis-jenis bunyi dan explanation;

Cuba check, baby mummy nangis, ada bunyi sama camni tak? Sebab seingat mama, kakak abam dulu nangis memang ada bunyi camni lelagi part sakit perut tu 😛

Btw, kalau nak bagi baby cepat kenyang dan tidur lebih lena sebab susu makin pekat, boleh try Twelve Ounces Milkbooster Cookies ni! Boeh la mak rehat bersantai lebih sikit kan? 😉

 

Sincerely, mama Tiqah.