Seminar Rahsia Hipnotis

Assalamualaikum dan Salam Jumaat πŸ™‚

Last week, mama dan suami join kelas Seminar Rahsia Hipnotis. And we both were amazed by the inputs that we get. Siapa kata hipnotis ni macam pukau dan berkait dengan kuasa mistik? Takde okay.

Hipnotis ni, kalau digunakan dengan betul, akan membawa kepada kebaikan.

Dan kalau digunakan dengan cara yang salah, akan membawa kepada keburukan.

Peringatan yang paling penting mama dapat, setiap bait kata2 yang kita keluarkan akan memberi kesan Β dan saranan samada kepada kita atau orang lain.

Words is indeed powerful.

Btw, seminar tu start dari pukul 9 pagi sampai 6 petang. Both kids dijaga oleh adik ipar mama, makngah pakngah diaorang. Kakak happy sebab ramai kawan. Abam macam biasalah, manja. Hahaha. Syukur alhamdulillah, diaorang tak buat perangai. πŸ™‚

baca buku dengan Akhi n Arwa
melukis menulis pulak
berebut botol air
Adik Uwais nak bola,tapi abam Bukhari tak bagi. Dia nego dengan suap biskut. Good job. Β πŸ˜›
Mama tertinggal bantal busuk dia. Susah hati dia nak tido mama xde. Alih2 boleh jugak tido sendiri atas sofa. Makngah ajak tido bilik dia takmau Β πŸ™‚

So, merasalah mama dan abi dating berdua tanpa anak2 di sisi. Hahaha. InsyaAllah bulan 9 ni join yang advanced sikit. Dan alhamdulillah, mama abi dapat diskaun. Terima kasih kat Master Farhan sebab ingat kat kami suami isteri dan terima kasih atas nasihat dan doanya semalam πŸ˜€

“Manusia jujur disayang Allah dan Rasul”, Master Farhan

Simple words with great meaning. πŸ™‚

Kalau korang berminat nak join, tekan link ni na >>Β  www.hypnovengers.com/ihp

 

Salam sayang, mama Tiqah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.