Frustrated

Assalamualaikum

Sekarang jam menunjukkan pukul 4.46 pagi. Mama stay up dari pukul 11.30 malam tadi untuk siapkan video dan gambar untuk buat post kat fanpage Twelve Ounces Bangi.

Video dah siap, gambar pun dah cun edit, copywriting pun dah ada. Bila nak post kat fb, tak boleh! Sebab kena pakai iphone. Mama mana ada iphoneeee  😥

Stress tau dak? Mama ni spesis susah la nak stay up. Bila dah stay up, gini pulak jadi, rasa frust sangat. Agaknya, apalah yang Allah nak bagi kan?  😕

Hmmmmm..

 

 

 

Sincerely, mama Tiqah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.