Milkbooster berkesan

Assalamualaikum mummies!

Today tqah nak share satu produk best gilerr! Which is Twelve Ounces milkbooster biscuits 😉

Cantik comel cute macam mama kan? 😛

Mama ni start kenal dunia breastfeeding ni, obviously la masa kakak lahir kan. Jadi sampai sekarang, kira dah 4 tahun dalam dunia penyusuan ni. Kakak tak wean off, abang pulak sambung. Boleh kata banyak la ups dan down yang mama pernah alami. 🙂

Milkbooster ni, tak payah ambil pun tak pe sebenarnya. Tapi, korang kena la direct feed (DF) tanpa culas, lepas tu pump kena konsisten, ada jadual, buat power pumping some more, makan makanan berkhasiat and lastly, minum air yang cukup. If you do all these, insyaAllah supply susu tu cukup je untuk anak you.

Habis tu, kenapa mama beriya promote milkbooster ni?

Sebab, nak bantu ibu2 yang tiba2 production susu dia kurang lah. 😉

Susu ibu ni boleh kurang ada banyak faktor. Tapi yang paling selalu pengaruh, adalah sebab emosi. Kita kalau emosi sedih, syahdu jee, memang ke laut lah production susu ni tau. Nak breastfeed kena happy happy, mood kena positive je selalu. InsyaAllah boleh punya BF sampai dua tahun. 😉

Milkbooster ni, ada macam2 jenis. Ada yang kena minum, ada yang kena kemam, ada bentuk pil yang kena telan, ada yang pahit, ada yang manis. Dan mama sendiri pernah try beberapa jenis milkbooster dan milkbooster Twelve Ounces ni so far paling best yang mama pernah try.

Ada milkbooster yang bila kita makan, supply susu kita meningkat, tapi bila kita stop, supply susu kita pun,tak lama drop balik. Tak best la kan macam tu? Sampai bila nak makan milkbooster tu je kan?

Lepas tu, macam yang mama cakap tadi, kemam pil semua tu, bagi mama leceh la nak bancuh, nak kemam telan pil ni. Hahaha. Sebabnya boleh jadi lupa bila penyakit M tu datang 😛

Kakak BF sampai 2 tahun setengah
masih BF sampai sekarang

Mama nak cerita 4 kelebihan utama milkbooster Twelve Ounces cookies ni. Rata2 pengguna Twelve Ounces ni pun cakap benda yang sama tiap kali minta feedback 😉

✔️  Tak payah bancuh, tak payah kemam. Bila lapar, makan je buat snek. Nak bawak pi mana-mana pun senang.
✔️  4 bahan utama biskut kami, merupakan bahan “Galactagogues” iaitu bahan yang boleh promote hormon prolaktin dalam badan yang membantu meningkatkan kualiti susu dari segi kepekatan dan rasa.
✔️ Setiap bahan disukat dengan tepat supaya dengan hanya makan 2 keping biskut sehari, boleh boost supply susu.
✔️ Ada 3 perisa yang dijamin boleh buat uolss tak boleh berhenti makan punya!

Molasses Oat
Very Berry Blast
Double Choc Chunkie

Terliur tak? Hehehe. Mama kalau bukak ni, susah je rasa nak berhenti makan. Budak2 ni pun sibuk nak join sekali. Memang sekali hadap terus lesap, puffff..

Bangun tido, baju basah dek susu banyak nau
“Tank” cepat penuh siap bengkak lagi
Baby cepat kenyang, tido pun lebih lena

Ini semua antara feedback yang kteorang dapat. So kalau uols nak try, HARI NI (7 OGOS 2017) adalah LAST DAY OFFER RM100 untuk 3 PEK! Boleh la korang rasa semua perisa. Berbaloi-baloi! 😀

Cepat jangan lambat. WS mama dekat 013 440 2684 ok?

Sincerely, mamaDarwisy.

“One is the sheer number of residents it will bring downtown

Pro Bowl running back DeMarco Murray stirred up fans waving a rally flag for one game, while coach Mike Mularkey and general manager Jon Robinson regularly wear Predators gear. During a rain delay, the Triple A Nashville Sounds showed the Predators playoff game a few blocks away on their guitar shaped video board. The Vanderbilt Commodores watched the end of Sunday clincher on their own video board after their own game..

wholesale jerseys Porrino:Yeah. I appreciate you raising that actually. If you have a passenger in your car, then by all means the passenger should place that call. So far this year, it has employed 1,100 to 1,300. Geological Survey last released data on the value of the industry in 2009. It said raw mineral production in New Jersey was valued at $270 million, 89 percent of which was construction sand and crushed stone. wholesale jerseys

Cheap Jerseys china A representative for Farley said both mother and daughter are doing well. The child’s father is Farley’s fiance, Roger Mathews. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP,file). The Indiana General Assembly is back in session and legislators’ main focus this year will be on creating a two year budget. The budget will likely be slim for two reasons: the uncertainty brought about by troubled national and global economies, which reaches down into the state and Hoosier communities; and the more conservative make up of the Legislature. Bruising battles are ahead involving all sectors of local and state government that rely on state funding to help them serve Hoosiers.. Cheap Jerseys china

Cheap Jerseys from china Public records will normally be available within seven business days, though some records may be immediately available. Computer disc, CD ROM, DVD). If the record requested isnot currently available or is in storage or archived, the custodian will advise you within seven businessdays when the record can be made available and the estimated cost. Cheap Jerseys from china

wholesale nfl jerseys Would sign cards and jerseys and things while in jail, and that helped fund his defense efforts. Expressed reservations about trying on the gloves [in court]. He really didn’t want to. New shop minimalist design lays out the clothes in spaces or located along corridors, making it possible to clearly differentiate the various collections from one another. The effect is like having various small boutiques within the same store. Zara has also used lighting to highlight some items and to incorporate them into the store decor. wholesale nfl jerseys

cheap jerseys Favourite movie? That tough. I going to say Four Brothers. I a big fan of Mark Wahlberg and Andre 3000, so I go with that.. If you happen to be driving a new car diesel engine cars excepted nowhere in the owners manual will you see recommended a CC http://www.cheapjerseyschinese.com/ cheap nfl jerseys, CD or CC/CD oil. All current gasoline engines require an SF oil. The SF can be in combination with CC or CD or even CC/CD for example SF CC/CD but you will never see just CC or CD recommended.. cheap jerseys

wholesale nfl jerseys from china Now it gets interesting for UNO hockey. The Mavs’ season is far from over; UNO is still 19 in the latest NCAA Pairwise rankings, three spots out of a tournament bid. But there seems to be more on the line these next two months. “It’s transformational for a number of reasons,” said John Caner, the director of the Downtown Berkeley Association, a business group that represents 187 property owners and 850 merchant and business tenants. “One is the sheer number of residents it will bring downtown, but also for the mix of residents it will bring. For the first time, we are seeing projects that are not just serving the student market. wholesale nfl jerseys from china

wholesale jerseys from china Rev. Gen. 42, 541 564 (2008). Ronald had remained a keen sportsman, and wanted to introduce his daughters to sport. He cleared the dining room table and used some books as a make shift net. They took to table tennis immediately. Following the release of the Concord XI, Jordan Retro releases have almost universally sold out on the day of release, if not within minutes of the release. Many consumers have therefore been unable to get their hands on some of the most desired releases. Up until 2015, Nike capitalized on this strength by pushing secondary and tertiary product on retailers wholesale jerseys from china.