Endang Hyder

Assalamualaikum.

So, pagi ni mama macam biasalah. Supposedly to cook, kemas rumah, update Twelve Ounces Bangi punya fanpage. But suddenly in the middle of endless scrolling dekat facebook jumpa cover lagu dari Endang Hyder.

Apa yang buat mama rasa awesome, Cikgu Endang ni buat cover pakai violin beb. First time mama jumpa. And yes, you read it right, Endang ni cikgu. Macam mana tau? Sebab perempuan dan stalking memang tak dapat dipisahkan. Hahahaha  😆

Comel je mama tengok video dia gesek violin dengan anak dia ni haaa <3

And this, forever my favourite one! Duk berangan nak buat video pakai lagu ni tapi sebab hardware belum mampu nak support software, kita hold dulu. Tunggu cik abang upgrade laptop ni dulu. Hehehe 😛

Ni lagu fav kakak, Hang pi mana pi mana pi mana pi manaaaaa

La ni Cikgu Endang ni dah power dah, setup background cantik, editing video pun dah power  😎

Gaahhh.. Tak jadi keje mama pagi ni. Ayam pun tak bawak keluar dari peti lagi. Hahahaha  😀

Tapi mama siap posting ni, kira productive work jugak kan? 😛

Yang comel, mama Tiqah